Mutasen leirikeskus

Raidanlahdentie 22, 41800 Oittila


Juhlaväen majoituskäyttöön on varattu Mutasen leirikeskus, joka sijaitsee kivenheiton päässä Vaarunhovin juhlapaikasta. Leirikeskuksessa on vapaasti käytettävissä päätalon yhdeksän majoitushuonetta, piha-aitta sekä saunarakennus. Majoittuminen leirikeskuksen tiloissa on juhlavieraille maksutonta.


Leirikeskuksen majoitustilat ovat sitä mitä seurakunnan leirikeskukselta odottaa saattaa; raamatulliset. Päätalon kahdeksassa makuuhuoneessa on jokaisessa kaksi kerrossänkyä (ensimmäinen kuva) ja yhdessä säännön vahvistavassa poikkeuksessa kaksi yhden hengen sänkyä.  Piha-aitassa on kaksi huonetta, joissa kummassakin on kaksi yhden hengen sänkyä (toinen kuva). Saunarakennuksessa on lisäksi kaksi kerrossänkyä sekä levitettävä vuodesohva (kolmas ja neljäs kuva). 

Ilmaisten majoitusvaihtoehtojen lisäksi Vaarunhovin pihapiirin aitassa on muutama majoitushuone varattavissa erillisestä maksusta (huom! VIP-huone on jo varattu):

Vaarunhovin  maksullisen piha-aitan varaukset juhlaparin kautta. Majoituksen osalta voi esittää toiveita mutta lopullisessa huonejaossa käytetään myös tarvepohjaista harkintaa.

Elämän buffetissa hinta on kova mutta voitto niin iso kuin jaksat syödä.
Luo kotisivut ilmaiseksi!